EL DIARI EN IMATGES

Com havia promès, aquí teniu el recull de fotos del viatge a Sicília. He fet un muntatge musical amb algunes de les millors imatges tot intentant donar a conèixer els indrets on he estat els darrers quinze dies. També veureu que es pot pescar per aquells mars i quins racons de món es poden descobrir. Per cert, els links que havia penjats els darrers dies als posts sobre Sicília, no funcionaven. Avui els he tornat a posar i ara van a la perfecció. Espero que us agradi tot. Ja em direu.



Comentaris

Anònim ha dit…
No tengo palabras, sencillamente. Que preciosidad de vacaciones y de video. Me encanta. Gracias por compartir.
Anònim ha dit…
Molt bé. De totes maneres tenint en compte els apartsats la pizza, el rissotto, etc. i tenint en copmte alguna foto crec que t'has deixat el lambrusco (o el vi que corri per la zona ;-))
Oscar Ramírez ha dit…
No recordo el nom dels vins que vam beure però sé que eren un blanc molt suau i un rosat encara més bo. El Lambrusco no el beuen o al menys en quinze dies no en vam beure. El que si beuen molt és una especia de bitter molt dolç que el serveixen com aperitiu abans de dinar i, sobretot, llimonada i suc de maduixes fet a Sicilia. Gràcies pels comentaris.
Anònim ha dit…
Genial, fantàstic, meravellós!!! Quines vacances que heu passat!! Trobo que les heu disfrutat i gaudit, minut a minut sense deixar-vos perdre cap instant ni detall. Segueixo amb atenció aquest bloc. Petons des de Vilafranca.


Montse
pati ha dit…
Sicilia es una maravilla y sobre todo su gastronomía... nunca vi limones tan grandes (aparte los de Amalfi!) y tan sabrosos. Felicitaciones por el video; está genial.

Una copita de Marsala no cayó por alguna de esas estupendas comidas?

Sólo una pequeña observación, si me lo permites, claro... el Lambrusco proviene de Emilia-Romagna (norte de Italia) y ya que uno se encuentra en una zona con una rica superficie de viñedos, que más que beberse un vino de la gran uva tinta local, la nero d’Avola!

Ah! Curiosidad femenina: En uno de los post precedentes salió una isla enfrente de Napoli... podría saber cuál?

un saludo.
Oscar Ramírez ha dit…
Salutacions a Vilafranca, la meva tercera patria. Aviat hi seré, com cada any, per gaudir de la festa major.
Pati: El Nero d'Avola es el vino que citas y el que yo comentaba anteriormente aunque no recordaba el nombre. Si lo probamos y a diario. El de Marsala no tuvimos ocasión de probarlo y con lo del Lambrusco, tienes toda la razón. Por eso comentaba que nosotros no lo probamos ningún dia. Por cierto, no puedo satisfacer tu curiosidad porque ya comenté, siempre de buen rollo, que los paraisos particulares no se comparten. No puedo decir, de momento, que isla es. No te lo tomes a mal. Muchas gracias por tu mensaje y un saludo muy grande.
g! ha dit…
Esplèndid, de veritat, m'esperava quatre fotografies però t'ho has treballat :-)

Per curiositat l'altre dia em va venir a les mans el llibre La Mafia se sienta a la mesa, i mira tu, no vaig poguer evitar pensar amb el teu bloc i el teu viatge. Potser et podria interessar.

Benvingut de nou.

http://www.agapea.com/La-Mafia-se-sienta-a-la-mesa-Fabula--n104894i.htm
Oscar Ramírez ha dit…
Aquest és bonissim de llibre. Com a minim aporta algunes dosis d'humor encara que sigui humor una mica àcid tractant el tema que tracta. Gràcies pel comentari. Per cert, ara penjaré un post ensenyant els llibres que m'he comprat a Sicilia. Fins ara.
Anònim ha dit…
M' ha encantat!
Em penso que és un lloc que em plantejaré.
veus? No hi ha com conéixer . La gent fent viatges maratonians a la Xina, a Egipte, els creuers...quan podem gaudir de l' encant molt més aprop. De l' encant i la pau, l' hospitalitat i la simpatia, el relax i...un lloc meravellós...
Teniu molta sort i nosaltres també de que ens ho hàgiu volgut ensenyar.
Petons
Oscar Ramírez ha dit…
Sovint passa això que dius, anònim. La gent va allí on va la majoria perquè està de moda i se'n oblida d'altres racons amb encant. Una cosa està molt clara: per a descobrir un país a fons sempre és millor que vagis acompanyat de gent del mateix país. Passa poques vegades però quan passa cal aprofitar-ho. Gràcies a tots pels comentaris. És el millor souvenir que em podia portar perquè cada cop que us llegia a Sicilia m'encantava i parlava de vosaltres amb els meus amics sicilians. En el fons, també heu viatjat a aquesta illa.
Unknown ha dit…
Quin curro! Molt bé!

No podia de ser d'altra manera: la pizza amb "basilico" i les platges atapeïdes de parasols...
Oscar Ramírez ha dit…
Si senyor!. Les pizzes amb Basilico, la pasta amb peperoncino i sempre la bona Birra Moretti, un plaer per al paladar, una poesia als sentits i gustos. Sicília és, en poques paraules, un tresor amb moltes joies per a descobrir.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA