ANDY MCKEE

Andy Mckee és un jove de Kansas de 29 anys que ha aconseguit batre records d'assistència als seus concerts i que té l'honor d'haver penjat al Youtube el vídeo més vist l'any 2006. El van visionar més de 7.300.000 persones i ara, dos anys després, la xifra supera els 12 milions. McKee toca la guitarra però ho fa d'una manera única creant melodies clàssiques i moltes altres de pròpies amb un sistema més que complicat i uns resultat meravellosos. Va començar a tocar als 13 anys i, avorrit de les classes, va decidir formar-se tot veient vídeos d'altres guitarristes. El temps l'ha madurat i l'ha convertit en un músic de màxim nivell que toca la guitarra com si es tractes d'una arpa tot fent a més la percussió al mateix temps. N'hi ha per quedar-se bocabadat tot veient aquest vídeo que us penjo i que és el de la cançó més coneguda d'ell, Drifting. A Youtube hi trobareu molts vídeos d'ell i us recomano que escolteu, per exemple, la versió que fa de la cançó Africa dels Toto. Espero que us agradi. Jo m'he quedat sense paraules. En aquest enllaç hi veureu la seva web i podreu conèixer a fons la seva vida, discografia i concerts previstos.


Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
sempre ens portes gent interesant, donarem un cop d'ull a aquest geni, gràcies

salut (que fa falta)
mossèn ha dit…
posats a recomanar ... busqueu per l'emule el "melodifestival 2008" ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà Maria, moltes gràcies pel teu interès. Espero que t'agradi.

Mossèn. Jo ho he vist. És un cas més de les arts de deformar les persones amb sistemes senzills i impactants. Qui reconeix als uns abans i després? Ni son pare!
zel ha dit…
Jo, ni idea, de veritat, me'n vaig a la seva web, a veure què escolto.... Petons!
Unknown ha dit…
Per aquí sempre descobreixo noves pistes a seguir, nous reptes... llàstima que el dia només tingui 24 horeees!!
Anònim ha dit…
Romeva i altres dirigents d'ICV critiquen la política d'aigües de Baltasar

http://www.eldebat.cat/cat/viewer.php?IDN=22052
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies a tots i totes i fins i tot a aquells que darrerament penjen comentaris que no interessen massa i els penja a llocs on no toquen. Ho dic pel darrer comentari que, malgrat tot, deixo penjat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS