AMB L'AIGUA AL COLL

Em preocupa molt la preocupació del Ministre d'Economia Pedro Solbes. La figura econòmica del govern, comptable innat i estadista de primera, ha advertit que amb el famós i polèmic regal dels 400 euros que ens va fer Zapatero quan la campanya, l'economia espanyola se'n pot anar a norris. Solbes ho diu suaument per no matar-nos, com la cançó, i ens posa la por al cos. Si es dedueixen de la renda els 400 euros als assalariats, pensionistes i autònoms, el marge de maniobra del govern per prendre mesures i controlar la situació econòmica, diu Solbes, s'haurà esgotat a curt termini.
Aquest govern ho ha fet tot al revés. Ha obert l'aixeta de l'aigua i ha tancat la dels diners decebent amb enganys a tothom. Som excedents en H2O però ens falta oxigen per surar a la superfície d'una economia forta que impulsaria tot l'Estat en un mar de certa estabilitat, sense parlar de bonança. L'atur puja a milers cada mes, el sector de la construcció i tots els altres sectors implicats cauen en picat, els bancs han tancat les portes al govern i Europa els avisa que cal ser sincer i explicar als ciutadans la realitat i no les mentires que ens han venut darrerament i especialment quan la campanya electoral.

Ara que fem amb ells? Com se'n sortirem d'aquest caos que se'ns presenta a curt termini? Hem de pagar nosaltres la precària gestió que han generat per la seva incompetència?
Un cop més, posats a fer de separatistes, els catalans en patirem més a fons les conseqüències. Ara que toca reclamar un nou finançament, ens donaran pel sac ben donats argumentant que "no está el horno para bollos" i cal ser, més que mai, solidaris amb la resta. Gràcies als uns i als altres i pel fet de compartir color polític a Madrid i Barcelona, ens quedarem un cop més com els egipcis, amb una mà al davant i l'altra al darrere. A vegades, la ficció pot convertir-se en realitat com veiem fa uns dies al Polònia.


Comentaris

Unknown ha dit…
I com pot ser que abans sobresin els 400 euros de marres i ara en canvi no?

Si tene dificultats que no ho facin pagar a la gent. Retirant els legionarius d'Afganistan, per exemple, s'estalviarien uns dinerons. I d'idees per fer-los estalviar creu-me que en tinc, que en tenim moltes la gent del poble ras.
mossèn ha dit…
vaja, avui al matí, m'ha passat quelcom semblant al del dibuix ... salut
Anònim ha dit…
aquesta gent del Polònia són cada dia més àcids i bons. No havia vist aquest gag però realment és el reflexe del què ens passarà enguany. Molt ben escrit el teu post.
*MaRiA* ha dit…
Doncs sí, Oscar, ho pagarem (i mai millor dit) nosaltres. De fet, ja ho comencem a pagar! El ZP ens dóna 400 euros, però ens fum la llum un 11% més cara (amb expectatives del 20%). Això només ha fet que començar... On està la famosa frase de 'no et regalen mai res si no és per alguna cosa a canvi'? És que no els coneixem, ja?

Salutacions!
Oscar Ramírez ha dit…
Abans no sobraven però hi havia eleccions i en temps electorals s'obliden les penes. Jo també tinc moltes idees, jejejeje.

Mossèn, sempre pensant en coses rares, fent segones lectures.

Peter, és veritat. Jo també crec que el Polònia millora setmana rere setmana. Hi ha gags molt encertats.

Maria, com tu dius, ara en veurem unes quantes més. Poc a poc, els 400 euros els acabarem pagant nosaltres mateixos i fins i tot més de 400. Una vergonya.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA