BALANÇOS


Tot esperant que acabin les festes amb la cavalcada de Reis i el dia de les joguines, faig balanç de la campanya BACA que enguany hem posat en funcionament per segon any consecutiu. Hem augmentat la participació dels blogs que han penjat el baner on demanàvem uns nadals ben catalans sense elements importants pels yankis. Enguany us heu sumat al BACA una vintena de blogs, cinc més que l'any passat. Moltes gràcies a tots. El proper any hi tornarem.

Parlant de balanços us he de dir que estic molt content del què han fet els companys del blog "blogs del camp" que tenen com a principal objectiu seguir d'a prop l'activitat blocaire del camp de Tarragona i fer-ne diferents lectures en forma de ranking. Segons les seves dades aquest blog, el Tot és possible, és el cinquè més popular del camp de Tarragona. Lideren la llista els amics de Té la Mà Maria mentre el company i amic Jordi Salvat ocupa la segona posició i en Tondo Rotondo és tercer. La quarta posició és per al Capità Tarragona i la cinquena per un servidor.

Aquí podreu veure els tres rankings que han fet sobre un total de 270 blogs que tenen llistats i controlats. Aquesta plaça entre els primers és fruit de les vostres visites i lectures, comentaris i aportacions. Moltes gràcies per la part que us toca i que és molta. Dit això, el proper 7 de gener tornaré a donar a aquest espai el tarannà que li toca amb opinions i posts sobre política i societat, amb molta més canya que el 2008, amb moltes més llibertat i moltes més ganes.

Comentaris

zel ha dit…
Enhorabona, maco, a seguir treballant! Petons!
La casa de Pinel ha dit…
hey que pasa yo tambien soy el 5º en la llista, soy el 5º de blocs populares por meritos propios, hoeeeee,hoeeeee,hoeeee.
saludos y feliz año 2009
La casa de Pinel ha dit…
esta claro que este año la gente se rio, lloro, emfado con nosotros, esta claro que hemos de darles las gracias a todos por dejarnos disfrutar de ellos.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràies Zel. Petons!
Oscar Ramírez ha dit…
Pinel, enhorabuna por la parte que te toca. Te lo mereces. Saludos y feliz 2009!

Como tu dices, la gente se ha reido, enfadado y ha llorado con nosotros. Son cosas que pasan y, en todo caso, yo he disfrutado mucho. Ha sido un año muy vital para mi, un año donde he visto muchas cosas y he aprendido otras muchas. En algunos sentidos se me ha caido la venda que llevaba en los ojos y en otros se me han puesto los pelos de punta. Espero que el 2009 sea tu año.
La casa de Pinel ha dit…
no acaba uno de aprender nunca, ya lo dice el dicho nunca te acostaras sin saber algo mas....
y si espero que este año sea mejor que el anterior, aunque tampoco fue malo del todo.
un saludo y paz en el oriente
Oscar Ramírez ha dit…
Pinel totalmente de acuerdo. Salud y Paz en el Oriente.
Albert Puñet ha dit…
ep!

M'acabo d'enterar d'això gràcies a tu!

^_^

Be, tot i que tard... Feliç any nou!!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS