QUI CONFIA EN ZP?


Amb més de 3 milions d'aturats i un any 2008 que ha servit per a batre records a les oficines de treball de la Generalitat, plenes a vesar i amb cues de centenars de persones a les seves portes, qui es pot creure les paraules de Zapatero?

El president del govern espanyol, el mateix que va amagar la crisi en època electoral enganyant-nos a tots, el mateix que va negar la paraula crisi fins que no va tenir més remei que dir-la, diu ara que enguany el repte és tornar a ocupar al milió de persones que han perdut la seva feina els darrers dotze mesos. Els experts en economia les pinten negres i ell té l'humor de dir que millorarem i a finals d'any començarem a sortir del mal moment. No es pot confiar en ZP, no hi ha motius ni els ha donat. Tot el contrari, molts ciutadans pensem que no hi ha en aquest país ningú més mentider que ell. Per sortir davant els mitjans de comunicació i dir això més val que es quedi a casa. En ZP ja ha passat a la història per ser capaç de deixar-nos més glaçats que el fred i calentar-nos la boca tot omplint-se la seva de mentides. Ave ZP, els qui patim la crisi et saluden.

Comentaris

Apa Noi ha dit…
PENJA EL VIDIO DEL PLENO EMPLEO
http://www.youtube.com/watch?v=TOYWF0yY78Y
mossèn ha dit…
zp ??? ... zin poblemas ??? ... salut
Anònim ha dit…
Anant de farra per cap d'any a l'hotelet la Masieta de 5 estrelles, ningú diria que estiguis patint la crisi
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, el penjo ja!, jajajajaja
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, en la seva linia. Molt bo. Petonets.
Oscar Ramírez ha dit…
Petit burgès: com vostè sabrà (o hauria de saber com a petit i com a burgès), La Masieta no té cap estrella perquè pertany al TOP RURAL (establiments dedicats a altres coses que no pas a fer col·lecció de res). Les 5 estrelles deuen ser al seu cap estrellat o fruit de la seva imaginació (no passsa res) que el pot atormentar (sempre a pitjor) en casos més personals.

PD: Un consell: Quan voti, boti's a vostè mateix...

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA