LES VERGONYES DELS PODEROSOS


Com més rics, més rucs. La foto que acompanya al post va passar a la història al seu moment. El protagonista és Paul Wolfowitz. Va ser president del Banc Mundial i un dia va treure's les sabates en una mesquita provocant l'escàndol. Un dels homes més poderosos i més ben pagats del món amb els mitjons foradats, una imatge ben trista. Ara tenim un nou cas que té en comú el protagonista, un home amb molt poder, tan poder que l'utilitza per abusar. S'ha fet pública una carta on una ex-treballadora del Fons Monetari Internacional (FMI) acusa al director d'aquesta institució, Dominique Strauss-Kahn, d'abusar de la seva posició per mantenir una relació amb ella. Ell no ho ha negat en cap moment i tot i que parla d'assumir la responsabilitat, no diu res de dimitir. Un nou escàndol generat per aquells que ens han de manar i fer el bé. Si aquests poderosos ens han de fer tirar endavant, estem servits.

Comentaris

zel ha dit…
Puajjjj, que diuen als tyebeos, les misèries no són exclusiva dels pobres, més aviat són la misèria humana dels rics... Petons!
La Familia Menta ha dit…
A diferència de l'assumpte dels calcetins, que és ua cosa més aviat patètica, això és una acusació molt seriosa! A veure com es resoldrà...

De tots formes ja se sap que a tota arreu hi ha draps bruts, i quan més amunt, més bruts i ronyosos
Oscar Ramírez ha dit…
cert Zel, bona argumentació. Estas millor de la cama?
Oscar Ramírez ha dit…
M.Z és cert que els he posat als dos al mateix sac per temes diferents però en el fons els dos són prou miserables. Obviàment, Strauss-Khan és molt pitjor.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS