PER CULPA DELS DE SEMPRE


Sempre passa el mateix, per culpa d'uns quants acaba rebent la resta. Des d'aquest dilluns cal pagar per aparcar a l'aparcament del centre comercial Parc Central de Tarragona. Fins ara l'estacionament era gratuït però com hi havia els típics "ciutadans irresponsables" que abusaven i aparcaven el vehicle al matí per a recollir-lo a la nit, deixant-lo tot el dia mentre treballaven, les coses han canviat. Ara la primera hora és gratis, la segona també si fas compres superiors als 20 euros a la superfície comercial i la tercera ja suma i costa més diners. Personalment em sembla bé la mesura que ha pres la direcció del centre que en cap cas en té la culpa. Prou ha fet aquests anys en deixar aparcar gratuïtament ajudant al conductor a reduir l'estres que suposa aparcar a la ciutat de Tarragona. El problema, reitero, són els qui abusen sense pensar en els altres. A ells els hem de donar les gràcies per la nova mesura tot desitjant-los que a partir d'ara no trobin aparcament a temps i entrin tard a treballar amb les conseqüències que els comportarà quan reincideixin. Per cert, a les ciutats hi ha transport urbà i molt barat. Ho dic per si algún despistat o despistada no ho sap.

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
Això sempre passa, que per uns pocs pringuen tots. El que no està tan bé per part de la direcció, trobo, és fer pagar fins i tot als treballadors. Els haurien de fer un passi especial o alguna cosa als que han de deixar el cotxe les 8 hores que treballen.
Oscar Ramírez ha dit…
Sobre aquest aspecte no en comento res (tot i que comparteixo el teu parer), perquè sembla que estan estudiant aquesta mesura i hi haurà un passi especial. Ara tenen poques places per al personal i volen ampliar-les. A veure com acaba.
Anònim ha dit…
com a usuari del parking de Parc Central estic molt disgustada per aquest plantejament que han fet pero encara estic molt més emprenyada amb les persones que han fet us i abus durant aquests anys. A mi em cauria la cara de vergonya.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, entenc perfectament el teu ennuig i indignació. D'aquí neix aquest post, de la reflexió que cal fer en veu alta per a denunciar aquests abusos que acaben fent mal a la majoria que no en té cap culpa. Gràcies per la teva aportació i paciència quan busquis aparcament a partir d'ara. Tarragona té moltes virtuts com a ciutat però també té mancances i aquesta és una de les principals.
mossèn ha dit…
els de sempre ... bé, pos jo també ho faria ... en aquesta vida s'ha d'aprofitar tot ... guaita !!! ... una colilla !!! ... teniu foc ??? ... salut
Ricardo Santiago ha dit…
lo mossèn, mig en broma, mig de veres, l'ha clavada.

així som.
que hi ha res gratis, doncs vinga a exprèmer-ho fins que quedi sec...

i per cert, ja posats a donar aparcament, com que jo treballo a una botiga al casc antic, li diré a l'amo que em donin una plaça, així no em costarà res aparcar-hi...volia ser irònic.
a vegades pensem que les empreses grans pel sól fet de ser-ho han d'anar "regalant" coses, i no, no és així, quan alguna cosa porta el cartell de "gratis" el que vol dir de veritat és que algú altre ho ha pagat...

una abraçada
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, les colilles no es fumen però en tot cas, abans de fumar-les cal que les renti i llavors fumi's el que quedi.
Oscar Ramírez ha dit…
Ricardo, completament d'acord però pensa que aquest món funciona gràcies als que tenen cara i als qui en pateixen les conseqüències. Feta la llei, com dius tu, feta la trampa. Estic d'acord.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS