COL·LABORACIÓ AMB EL 100è JOC LITERARI


El blog Tens un racó dalt del món arriba avui al 100è joc literari, i per a celebrar-ho em plau col.laborar amb el següent text:

“El mugró dret es veu lleugerament més aixecat que l'esquerre, però els dos pits buits descansen sobre els plecs de l'estómac; el pubis té el color i les vetes del marbre blanc; els braços cauen desmaiats al llarg del cos. Té el cabell apegalós i esbullat perquè s'acaba d'aixecar del llit i mira atentament un dibuix que va fer la seva néta quan era petita i que fa més de vuit anys que penja al menjador, en un marc de fusta verda al costat de la prestatgeria. Està tranquil·la i quieta, sense cap senyal de crispació ni sofriment, però quan la seva filla la veu li ve a la ment, com una fuetada, la imatge de la nena que corre per la carretera, nua i descalça, la cara desencaixada per l'horror, fugint de la bomba de napalm".

Aquest és el fragment inicial del llibre que heu d’endevinar. Per tal de facilitar-vos la feina us regalo com a pista la portada del mateix llibre on he esborrat el nom de l'autor o l'autora i el títol. Hi sumaré una segona pista: El nom de l'autor o autora és molt català i el títol del llibre té relació amb el temps. El nom de l'editorial és molt dur i solid, com el cognom de la persona que va escriure el llibre.

Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc en AQUEST ENLLAÇ . Allí hi veureu la relació de blogs que hi col·laborem i des d'aquest blog podreu iniciar el viatge per la xarxa on caldrà que esbrineu altres pistes. Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres del Jesús Tibau dedicat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS