LA PASSIÓ PELS XIRINGUITOS

Són les 14:55 i me'n vaig a dinar al xiringuito Marino de Cambrils, el millor amb diferencia. Dic això perquè es noti que ja és aquí la Setmana Santa i amb ella, els xiringuitos ben oberts. Què en faríem els amants de les bones menges a l'aire lliure sense aquests establiments? Hi ha qui els eliminaria però de moment, passi el que passi, els tenim. Acabada la Setmana Santa haurem d'esperar un mes i després ja serà un hàbit esperar el cap de setmana per gaudir dels xiringuis i els guiris (sovint de la mateixa Catalunya) que tornen ben torradets de la platja. De fet els xiringuis tenen punts en comú amb la Setmana Santa: anar-hi és una passió i als mesos d'estiu aconseguir una taula es converteix en una llarga espera, una processó de gent esperant el seu torn per aconseguir el menjar beneït que es transforma en tapes de gambes, cloïsses, closa per un tubo i arrossos caldosos de llamàntol.
Pel que fa al Xiringuito Marino, a la Platja Horta de Santa Maria de Cambrils (mireu les fotos), us el recomano al cent per cent. Una cuina excel·lent, un servei de primera i unes vistes envejables. A la tarda, si supero el dinar que m'espera, seguirem treballant.

Comentaris

Apa Noi ha dit…
OSCAR
NO PERDIS L´ANTIGUETAT
SALUT I BON PROFIT
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, no pateixis, jajajaja. Salut!
Laia Martínez ha dit…
jajaja és el que té ser de llocs amb platja, suposo, que quan ve el bon temps busquem el sol i tot el relacionat! platja, "xiringuitos", anar a passejar, sortir... la veritat és que ens queixem quan hi ha tants turistes, les cues, l'aparcament, la massificació, però en el fons una mica ens deu agradar tot aquest moviment! espero que el dinar hagi anat bé!

Fins la propera!

p.d: aksta setmana vaig anar a una xerrada de la Terribas, me va encantar!!! la coneixes personalment? he fet un resumet dalguns aspectes k va comentar, me va fer reflexionar, la veritat, si te ve de gust mira.t'ho, ja me diras k ne penses!

petons
Oscar Ramírez ha dit…
Laia, en el meu cas als turistes els evito del tot i vaig a llocs poc transitats, jejeje.

La Terribes no em fa el pes. Al principi m'agradava però al final em va començar a cansar i ara no em convenç gens. A més ja se li ha vist la llauna i tots hem vist cap a on escombra.
mossèn ha dit…
en aquests xiringuitos ... si li agafa mal de ventre ... al mar, oi ??? ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, els temps han canviat. Ara tots tenen lavabos. Vostè parla de quan era escolanet, jajajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA