ARA SI: MOLT BÉ PER LA GENERALITAT


No em costa gens reconèixer que, de moment, el govern de la Generalitat de Catalunya està actuant exemplarment en tot l'afer del Palau de la Musica i el seu principal implicat Fèlix Millet, president de dia i xoriço de nit. La petició que el Conseller Antoni Castells ha fet a Millet perquè torni la Creu de Sant Jordi que li van atorgar ara fa deu anys, és un pas més del respecte que mostra el govern envers la Fundació Palau de la Música i tots els catalans que l'envolten i hi han fet aportacions.
Millet, personatge sense escrúpols i lladre expert que va destinar els diners que no eren seus a construir-se cases i viatjar per tot el món, ha de tornar aquesta insígnia i, com deia fa uns dies a un altre post, tots els diners que ha xoriçat. I si no els té, que li embarguin les dues cases i les venguin per recuperar els 3,3 milions d'euros que, de moment, diu que ha robat.
El govern català admet errades per part de la Sindicatura perquè aquest òrgan no va fer un seguiment dels moviments bancaris de la Fundació del Palau i mai es va saber que Millet posava la mà a la caixa com aquell que obre la nevera i es menja el iogurt de la seva parella. Molts dels diners que la Generalitat aportava al Palau, es parla de 20.000 euros, també va anar a parar a la cartera del xoricet major del regne. Posats a robar, devia pensar en Millet, robem de tot arreu i a prendre pel sac fins que el sac es va trencar.
La Generalitat ha avançat que es personarà la causa oberta contra l'expresident del Palau i això també em satisfà. Únicament falta que la justícia sigui justa, sovint tota una utopia, i que a aquest personatge "mangante de tres al cuarto" li caigui una bona pensa de presó i es passi uns quants anys escoltant la música de la porta de la garjola quan s'obre i es tanca.

Comentaris

MARTELL DE REUS ha dit…
Que el cas Millet no ens faci oblidar el de José Luís Núñez, Huguet, Folchi i de la Rosa, que encara els absoldran per haver prescrit el delicte!!!
Agnès Setrill. ha dit…
Totalment d'acord amb tu, i amb el que dius.
JG ha dit…
Molt bona aquesta! Estic totalment d'acord amb tu, aquest personatge ha de tornar tot el que ha robat, i si cal se li han d'embargar els immobles que s'ha comprat i arreglat amb diners aliens.

Massa gent està patint això mateix -embargaments de contes, de béns i de tot- arrel de la crisi, no pas per haver-los robat sinó per haver-los demanat al banc, i aquests lladres de "coll blanc" són els primers que haurien d'enxampar.
Oscar Ramírez ha dit…
Martell de Reus, no en tinguis cap dubte. El delicte prescriurà, com molts altres. Aquest és el país dels lladres sense condemna i dels pobres sense futur. Trist però ens toca viure-ho.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, ok. Gràcies.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep LLPDS, el problema és que la gent que pateix els embargaments són pobres desgraciats del poble que no foten les peles dels altres i això no té cap mèrit. Aquí es premia als xoriços fent-los estrelles i en molts casos ralentitzant els mecanismes judicials per evitar que siguin condemnats. Gràcies per la teva aportació.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS