UN TRIST EXEMPLE

Hi ha fets i situacions realment sorprenents. Us explico la que vaig viure aquest dilluns al migdia mentre dinava un entrepà en un bar d’un barri tarragoní. És un d’aquells bars on els productes més consumits són els quintos, les barreges i els gots de vi. La cambrera que hi treball té quatre fills, dos nens i dues nenes.
El dia era molt fred i la pluja no havia parat de caure acompanyada de la sensació d’una aiguaneu desitjada però tímida. La més petita de les nenes, uns vuit o nou anys, va comparèixer al bar per dir-li a la mare que se’n anava a escola. I la mare va començar a dir-li que no anés a escola, que per una sola hora que tenia de classe més valia que es quedés dormint al llit. La nena va insistir, volia anar a classe.
Feia pocs minuts que el fill gran, té 13 anys, havia entrat al bar no sé per quin motiu. Davant la insistència de la petita, la mare li va dir al seu fill que acompanyés a la seva germana i ell li va respondre textualment: No, ja saps que és molt tossuda i no la porto a escola.
La nena li va fer un petó a sa mare i se’n va anar al col•legi. I mentre marxava i es tancava la porta, el seu germà li va dir: Com vagis a escola, et vindré a buscar i et fotre dues hòsties que et trencaré la cara. I al bar va seguir la conversa amb la participació dels consumidors de quintos, barreges i gots de vi recriminant l’actitud de la nena. Únicament una persona va dir que l’obligació de la nena era anar a classe però el comentari va caure com una gerra d’aigua freda i tothom va callar.
Les següents aportacions del personal van anar dedicades a un vídeo de la cantant Shakira que emetia una cadena musical per la televisió. La tropa en va destacar els seus atributs sexuals i aquell local anomenat bar es va convertir en quelcom semblant a una teràpia en grup dels addictes al sexe. Tenia feina, vaig marxar de nou a l’oficina sabent que em perdia els coneixements d’un esgraó de l’evolució humana que Darwin no va estudiar a fons.

Comentaris

Maribel ha dit…
Oscar, t'he robat el banner que tens de "tots som a la capital", és molt xulo!!!
Em deixes, oi? Ja ho tinc penjat :)
Una abraçada!!!
Oscar Ramírez ha dit…
Maribel, tot teu, cap problema. Una abraçada!
Anònim ha dit…
aixi creixen i aixi va el món, sense cap valor i molta mala educació. bones festes.
Oscar Ramírez ha dit…
Totalment d'acord anònim. Bones festes!
Agnès Setrill. ha dit…
Diga'm racista, o "culturista" però hi ha una mena de gent que encara que visquin rodejats d'altres més evolucionats, no tenen solució.
I el pitjor, que déu els cria i ells s'ajunten.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, no ets ni racista ni culturista, ets del tot realista. A mi em passa igual. Són situacions surrealistes.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS