EL LLOP I L'OVELLA


Ara, en època de carnaval i de disfressar-se per a ser feliç en un rol somiat que no et pertoca, em proposo descobrir certes disfresses.. Consti i quedi ben clar que hi ha certs personatges que duen la disfressa tot l'any. Comencem pel director de TAC12 (tac tac hi ha algú?) que fa d'assessor de l'Alcalde de Tarragona (Mimosin) i entrevista al cap de l'oposició (el dolent de "erase una vez"). Em sembla una pasterada d'espai, per omplir la graella de programació a base de diners, els que paguen els alcaldes del consorci del TAC i compensen els qui ara són a l'altra costat del pou.

Parlant de pous, tenim el Pocero del TT. Es diu Xavier (el llop) i treu del pou a tots aquells que no el portin, arrossegant-lo per les seves errades, al fons de la misèria. Si Horta de Sant Joan es digués Badalona o Santa Coloma les dimissions haguessin estat com el vermut dels diumenges, a dojo i gratis.

Si Ascó (l'ovella) fos de la província de Toledo (és un dir) el cementiri nuclear seria com un camp de golf que gasta aigua no potable i aporta diners. Però el llop no ha explicat la veritat, no ha dit que a Tarragona ja en tenim els "paraula de quatre lletres... plens) de menjar-nos la (paraula de cinc lletres que comença per m). Van de Ventafocs i són els Dimonis d'una festa on els ciutadans no hi ballem.

El dia que peti el Polígon de les Químiques serem tots uns "zombies" però mentre això no passi haurem d'aguantar als xupòpters draconians que ens desgovernen i ens duen a un oceà amb un vaixell que, com el del Capità Jack Sparrow, no té cap futur.

Per acabar, si em permeteu un incís, demano dimissions pel cas d'Horta. Vull que dimiteixin el Conseller Baltasar, el Conseller Saura, el Cap de Bombers de Catalunya, El cap de Bombers de Tarragona, El Cap de les ADF de Catalunya, el Cap de les ADF de Tarragona, El Delegat de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, El Delegat d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a Tarragona, el Delegat d'Interior a les Comarques de Tarragona i la resta de personal inoperant, es diguin Alfa o Omega, que van permetre el desastre d'Horta.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS