EN DINO-SAURA


En Saura i en Boada pertanyen a una altra època, a una classe política única per la seva manca de previsió, per la nul•la capacitat d’autocrítica i per tenir l’art de trencar tot el que toquen. És obvi que han d’explicar al Parlament la gestió de la nevada o, més ben dit, el caos que gràcies a ells va agafar el seu màxim significat. Han de reconèixer que pitjor no es poden fer les coses, que quan se’t giren d’esquena els Bombers, les policies locals i Protecció Civil alguna cosa vol dir i algunes conseqüències ha de portar.
Que una nevada prevista pels meteoròlegs i advertida amb temps, per més gran que sigui la nevada, paralitzi el país de la forma en què ho ha fet, no té cap explicació lògica. Que dos dies després encara hi hagi problemes a La Jonquera, carreteres tallades, pobles aïllats i 50.000 famílies de Girona sense llum, demostra la minsa capacitat que té aquest govern per a reaccionar quan toca.
Ja sabem que els representants d’Iniciativa tenen clar que el tripartit no es podrà repetir perquè són conscients que a les properes eleccions autonòmiques el seu partit anirà a parar a les golfes polítiques i passarà a la història. En Saura, dinosaure polític que no es pot ni reubicar a cap dels cementiris politics existents (síndic de greuges, senador, parlament europeu o president de qualsevol institut d’estudis), ja s’ho passa tot pel folre. Sap que no repetirà i això l’ha portat a un abandonament de les seves funcions que clama al cel.
Amb el foc mediàtic d’Horta encara en flames, DinoSaura i Boada han quedat coberts de neu, i de gloria, fins el serrell. No se’ls han glaçat les idees perquè mai les han tingut però estan demostrant ser molt freds per passar a la història com els pitjors gestors existents i mantenir la trona ben calenta.
DinoSaura i Boada s’han guanyat el cel i han fet gran aquella frase del popular Grouxo Marx tot afirmant que la política és l’art de buscar problemes, trobar-los, fer un fals diagnòstic i aplicar els remeis equivocats.

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt bo, nen. Dino-Saura i Dino-Boada, els dos mamuts prehistòrics catalans amb les banyes més llargues.
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja, bona aquesta que comentes. Home, més que mamuts jo els compararia amb altres especies encara menys desenvolupades.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA