CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS: AJUDEM AL MONJO

                                                                      
Comencem entre tots i totes a recollir aliments, mantes i medicines per José Maria Fraile, Alcalde de Parla (Madrid) que s’ha tancat a la Real Casa de Correos de la Puerta del Sol fins que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, no li solucioni el seu problema.

On rau el tema? Ben senzill. Fa quatre anys l’Ajuntament de Parla, governat pel PSOE i amb Tomás Gómez com alcalde en aquella època, va posar en funcionament un tramvia que arriba a tots els racons del municipi. Passats quatre anys el consistori deu a l’empresa propietària del tramvia més de 48 milions d’euros.
José Maria Fraile, actual alcalde de Parla, demana al govern autonòmic de Madrid que ajudi a pagar el deute i la presidenta Aguirre diu que al seu moment ja van dir que el projecte no era rentable i que no posa ni un duro. En senyal de protesta i per fer pressió, Fraile s’ha enclaustrat com un monjo a la Casa de Correos i diu que no es mourà del lloc fins que li garanteixin part dels diners.
Atès que la Dama de Hierro Esperanza Aguirre és del PP i Fraile del PSOE, l’alcalde de Parla s’hi pot quedar dies i dies, setmanes i, si compleix la seva paraula, eternament. Per això cal que li fem arribar un bon paquet amb medicines (calmants), menjar (uns torrons i polvorons) i mantes per aguantar el fred que ara inicia la seva estada al nostre país.
Confiem en la seva paraula senyor Fraile. Esperem que segueixi ferm a la protesta i que demostri que l’alcalde de Parla no parla per parlar.

Comentaris

Raquel Quílez ha dit…
Yo les propongo a los 60 despedidos del ayuntamiento de Parla sin indemnización y a los que trabajan pero no cobran su nómina que se encierren en casa del Sr. Fraile y se coman su turrón.
Oscar Ramírez ha dit…
Igual va la Esperanza Aguirre a tocarles la zambomba.
Anònim ha dit…
Medicina: Carrera de...
medecina: medicament.
rentable: rendible.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS