JA SÓN PROU GRANS PELS REGALETS

Veient com estan les coses hauran de fer dues lligues de futbol a la Primera Divisió, una per 18 equips i una altra pels dos grans, Barça i Madrid. Amb un pressupost ingent i els millores fitxatges del món no té cap lògica que els arbitres els facin cada partit els regalets que els hi fan.
No sóc de caps dels dos i per tant m’importa ben poc les ideologies per les quals es mouen i que són absurdes. Ni el Madrid és l’equip dels que preconitzen orgullosos allò de “yo soy español, español” ni el Barça és l’equip de Catalunya i es mereix la cantarella de “Visca el Barça i Visca Catalunya”.
Els dos són empreses amb l’objectiu de fer diners i plenes de personal estranger però no és de rebut que les decisions arbitrals vagin sempre al seu favor i perjudiquin la resta d’equips de la categoria. Reitero: que els hi organitzin una lliga per a ells solets i les dues aficions s’insultin cada partit però, pel bé d’aquest esport, que deixin jugar als altres en igualtat.
Jo, ni Barça ni Madrid.

Comentaris

cantireta ha dit…
Reus FC? O Lleida FC? Vinga, siguem solidaris amb els de casa...que als altres ja els fan prous regals! Bon dilluns!
Oscar Ramírez ha dit…
Els dos Cantireta, Reus i Lleida. Tens raó. Primer els de casa i no aquesta mania de relacionar el Barça amb el país com si no hi hagués cap més equip al món. Bon dilluns.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA