LES MISÈRIES DE L'ADMINISTRACIÓ

Per la crisi les administracions han passat de ser obscurantistes a haver de mostrar les seves vergonyes. Abans no informaven de res i ara han de cantar el seu dia a dia a la societat. Aquest obligat exercici de sinceritat posa a la llum pública situacions inimaginables. Hi ha un ajuntament on no s’han pogut pagar les revisions de l’ITV dels vehicles municipals, 49 euros per cotxe, i on deuen fins i tot el paper higiènic gastat mesos enrere.

Ara veiem que un altre ajuntament deu diners a Correus i la companyia estatal els ha tallat el crèdit. No tenen diners ni per a segells. Hauran de tornar al temps dels missatgers que es desplaçaven per tot el poble a peu on en bici per fer arribar els comunicats. Potser es torna a instaurar la figura del pregoner amb la trompeteta y el “se hace saber...”

Qui ho sap? Les administracions tornen als orígens més humils pel mal cap dels seus gestors. Els ciutadans les veiem passar, els petits empresaris ho patim en carn pròpia, altres no tenen tanta sort. Són les misèries de la casa de tots, les vergonyes que s’han d’ensenyar. Ai! maleïda crisi!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA