BENEDETTI ARRASA


Al llarg de les tres últimes setmanes aquest blog ha rebut quasi 2.900 visites i el post o escrit més llegit ha estat, de llarg, aquell que enllaçava amb una poesia de Mario Benedetti quan el poeta apareix a la pel·lícula "El lado oscuro del corazón" recitant la seva famosa "Táctica y estrategia".  Un cop publicat han consultat aquest post més de 300 persones de dotze països diferents.
 
I tot i que no publico, ni de bon tros, tots els correus i comentaris que rebo perquè no tinc temps de mirar-los tots, he de dir que en aquest en vaig rebre i molts. Per això ara, com a regal als qui esteu viciats com jo de Benedetti, us enllaço amb un altre fragment de la pel·lícula i amb una poesia que, com totes les seves, és art pur i selecte. 

Es diu "No te salves". Gaudiu-la. 



I ja posats a escoltar aquestes joies del mestre, un altre regal de la mateixa pel·lícula, una altra poesia de Benedetti. Es diu "Rostros de vos" (CLIC AQUÍ)
Fins i tot us enllaço amb un tercer vídeo on al final Benedetti diu una de les seves frases més conegudes: (CLIC AQUÍ)

El segon escrit més llegit i visitat (quasi 250 clics) d'aquestes últimes tres setmanes ha estat el que parla de la possibilitat de portar a la cantant Beth a la ciutat de Tarragona. La col·lecció de resums de les escenes de la pel·lícula "Més enllà dels núvols" ocupa la tercera posició amb una mitja de 220 clics per capítol.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA