CANVIS, TEMPS DE CANVIS


S'està organitzant un moviment a la ciutat de Tarragona per portar a cantar a la Beth. Fins fa un any no em deia res la seva música, ho dic sincerament, però amb la descoberta del seu últim treball em vaig quedar gratament sorprès.

Per això intento saber com sumar-me a la petició popular per aconseguir que vingui i ens canti delicadeses com la del vídeo que avui us enllaço i que es diu "Temps de canvis". Coincideix amb un escrit que estic enllestint i que estrenaré divendres a la presentació del meu llibre "Aforo Completo". Recordeu que serà a les 20.30 hores al Cafè Bar Dani del barri tarragoní de l'Albada i que promet ser un acte senzill, breu i entre amics.

Cal potenciar als músics més propers de la mateixa manera que mitifiquem i lloem els treballs musicals dels més coneguts mundialment. La Beth ha fet un treball de primera i espero poder-la escoltar a la nostra estimada ciutat ben aviat. Ja us diré com fer més gran la petició popular per aconseguir el seu concert. Amb vosaltres, temps de canvis. 


Comentaris

Anònim ha dit…
A mi me pasó exactamente lo mismo con Beth, habia escuchado alguna de sus canciones pero sin mucho interes, en cambio al escuchar su último disco fue una sorpresa muy agradable, tanto es asi que al final me lo tuve que comprar.
Ahora es habitual que suene en el programa "Tarda a 2 bandes" en el que colaboro cada jueves con una pequeña sección de cine. Espero verla pronto en nuestra ciudad.
Oscar Ramírez ha dit…
Perdona mi ignorancia pero ¿en qué radio se emite? Digo para escucharla. ¿Es en Sant Pere i Sant Pau?
Oscar Ferré Caballé ha dit…
Si, en Radio Sant Pere i Sant Pau cada jueves de 7 a 9 de la tarde, estas invitado a pasarte cuando quieras , un saludo.
Oscar Ramírez ha dit…
Ok Óscar, no lo descartes que venga un día. Un saludo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS