EMOCIONS NÒMADES


Del meu llibre "Pensaments lleugers" editat per Edicions La Banya el 2010. Del text en va sortir una de les cançons incloses al disc "Gira el món" que canta el XavisS.

EMOCIONS NÒMADES

Vivim d'emocions, de les emocions. Ens envoltem dels moments que toquem amb les mans i el cor, ens deixem envair de l'espai on residim i habitem en una pau interior provocada pel caos que ens allunya de la vida mes senzilla que hauríem de fruir i desconeixem fruit del propi caos on ens submergim.

Ens convertim en capbussadors d'idees que mai tindríem si no existissin les vivències, volem quedar-nos al darrer espai aliè on hem caigut, ens autoproclamem ambaixadors dels indrets que ens eren estranys i ara hem fet propis.

Esdevenim companys eterns de paisatges nous, ànimes bessones de gent amb qui no hem parlat però pretenem conèixer des de sempre. Repassem racons en una imatge que dura segons i en relatem tota una aventura incapaç de narrar en tres vides.

Vivim a l'instant, passius i impassibles, amb temor de segons i valentia de dies, ens imposem ser joves en la maduresa per no haver estat madurs en la joventut. Esmicolem sentiments i èpoques, les convertim en nous horitzons, capítols del nostre propi llibre que es diu vida.

I així, vitals a estones i foscos en moments, viatgem en el temps, dia a dia. No importen les distancies, ni els noms de les ciutats i les persones. Som, de nou, nòmades del nostre temps que es muda a cada instant.


Cançó "Nuvole bianche" de Juri Camisasca amb lletra de Franco Battiato

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS