MIRADES

A cada cop d'ull regales moltes coses, una aclucada d'ull és proximitat, una nuesa de paraules, un nou sentit que cal endevinar o un gest vell que regales de nou. Amb una mirada dius un "t'estimo" sense parlar, entregues un instant lliure, t'alliberes i et dónes sense fronteres. 

I quan ets tu qui rep la mirada... et desdibuixen els ulls que et miren, et capturen dins dels seus, et fan volar o et donen seguretat. 

I quan els ulls ploren... reps rierols de tendresa, t'humiteges per dins, fas la crida a la comprensió o la reps i l'aculls sense distàncies.

I quan les parpelles es tanquen... repintes la imatge anterior i guardes el passat recent del darrer segon esgotat en una capseta que es mou i et batega. Esdevens nou marge i horitzó, onada al mar o bosc en la muntanya. 

I quan les ninetes parlen... trobes paisatges imaginats i mai vistos, hi passeges com un principiant que madura,que  just madura, davant d'uns ulls que ploren amb tu i per tu, que fan una mirada regalada i volen resposta, que et colpegen suaument i que et recorden que hi ha més amor en una sola mirada que en cent paraules. 

Mai hem deixat de ser (ni volem deixar de ser-ho) ... principiants (absolute beginners)


Comentaris

Anna Santos ha dit…
"Hi ha més amor en una sola mirada que en cent paraules". Es la manera més certa i sense dubtes de mostrar l´amor. Els teus ulls parlen?
Oscar Ramírez ha dit…
És cert que les mirades poden dibuixar sentiments i evidenciar l'amor. Si els meus ulls parlen? No sé si parlen o mai han parlat però si algún dia parlen ho faran només amb qui ara m'acompanya, m'estima, em parla i m'entén. Crec que la coneixes molt bé a aquesta persona.
Anna Santos ha dit…
Els teus segur que parlen, ja que es la manera més natural i pura de transmetre la paraula i el sentiment.
Conéixer? Doncs ara que ho dius, crec que no. Hauria de tenir el plaer de conèixer-la???
Oscar Ramírez ha dit…
Doncs si que la coneixes perquè es diu com tu. Ai! no, perdona. És que ets tu. Muakisss.
Oscar Ramírez ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna Santos ha dit…
Uppsssss!!!!!
Oscar Ramírez ha dit…
muakss jajaja

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS