QUEDA INAUGURADA LA TEMPORADA


Aquest pont que ja deixem enrere, i menys mal que ja s'acaba perquè fa temps que no suporto tenir dies de festa, ha servit per comprovar que tot segueix igual a aquells indrets on gaudeixo en bona companyia amb l'arribada del sol i el bon temps. Parlo dels xiringuitos i en aquest cas els de Cambrils.

He inaugurat la temporada als dos on sempre he anat. Primer he fet una Cola Zero, coses de la dieta que no em permetia fer excessos avui, al Xiringuito del Marino, a la zona de la Llosa de Cambrils. De primera, com sempre. Feia temps que volia saludar al Jordi, el seu propietari, i ha estat un plaer veure'l com tal i com el recordava. I així ha estat.

I després dos catefonets al Xiringuito Blau Marí de la platja de Vilafortuny. Amb el Ramon, la Rosa, el Roger i l'Ingrid, la família que el porta, hi tinc molt feeling fa anys i enguany, com en anys anteriors, hi aniré baixant per fer esmorzars de forquilla els dissabtes. 

Amb la primera visita de la temporada, queda tot inaugurat. Ara esperem que el temps acompanyi per fer encara més gran aquesta amistat. Sol, platja, fresqueta quan toca i bona companyia. Es pot demanar més?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS