REUS, JAZZ, JAUME, AVUI




Desordre de paraules que ara cosiré com toca. Reus és la cita aquest vespre ja que és l’indret on presentarem el llibre “Jaume Juan Magriñà, Cor de jazz”, un homenatge o tribut a la persona que va fer de la capital del Baix Camp l’epicentre del jazz de Catalunya organitzant els seus famosos festivals amb la participació del bo i millor d’aquest estil musical. 

El Jazz és el nexe en comú de l’obra i ho serà també de l’acte perquè es parlarà de jazz i es podrà escoltar jazz. El Jaume és el protagonista del dia. Avui els seus amics, molts han col·laborat al llibre fent les seves aportacions, estaran contents de recordar-lo i ell, sigui on sigui, farà aturar la jam session que sempre l’acompanya per escoltar als qui parlen d’allò que va fer i de com va viure. 

L’acte és a les vuit del vespre (20 hores) a la Biblioteca Xavier Amorós. Hi serem tots i avui en parla la coordinadora del llibre, la Montse Farrés, a la contraportada del Diari de Tarragona que us poso en aquest post i que podeu ampliar si cliqueu sobre ella. No falteu a la cita que passarem llista.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS