UNA JORNADA DE LLETRES


Per als autors locals avui és el dia. Sant Jordi convida a parlar de les creacions més properes i les ràdios municipals entrevisten als escriptors de casa. Hi ha el goig de passejar per la Rambla amb el seu ambient indescriptible, la recepció que fans els ajuntaments amb els seus protagonistes i la possibilitat d’atendre als lectors i signar-los llibres. 

Jo només faré una de les tres coses. Ni signaré llibres a cap parada (m’agrada fer-ho a les presentacions ja que crec que són més intimes) ni aniré a la recepció de l’Ajuntament (no disposo de temps) o sigui que em dedicaré a atendre la trucada de Tarragona Ràdio a respondre les preguntes dels companys per parlar del meu llibre i de les sensacions de la jornada. 

Malgrat tot crec que cal gaudir, si es pot, de la jornada. No sóc amant de cap dia dedicat a res però entenc la significació de Sant Jordi. Compreu roses i regaleu llibres però escolteu-me bé: seguir comprant roses en dies que no tinguin cap importància en el calendari i feu e mateix amb els llibres, feu-ne la compra constantment.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS