AMB EL COR A LA MÀ


Sempre he dit, i ho penso, que no importa com es fan arribar els missatges si hi ha bona intenció i ganes de fer-los arribar per compartir-los. Es pot escriure millor o pitjor però al final el que importa és, més que el continent i les formes, el contingut. 

Dic això per a presentar-vos un bloc que he enllaçat amb el meu, a la secció de blocs que llegeixo de la columna de la dreta, que es diu "Amb el cor a la mà" i que té com a protagonista a la seva autora, la Magnòlia, i les vicissituds i vivències que ha anat paint fins ara. FEU CLIC AQUÍ. 

És un espai de reflexió d'una persona que, llegint els seus escrits, es veu i es nota que ha patit molt i ha hagut d'aguantar molts cops forts. I els ha aguantat i els porta com pot, amb alguns dies bons, altres de dolents i molts altres de pitjors. Com considero que escriure és una molt bona teràpia personal que et permet plasmar en un espai en blanc, sigui un foli o un bloc virtual, crec que fa bé d'alliberar-se de part de l'angoixa que pateix i compartir els seus sentiments i les seves emocions amb la resta de persones que entrem a llegir allò que li surt de l'ànima. 

No us diré tampoc qui és exactament la Magnòlia perquè queda clar que és un nom en clau i que, al menys de moment, no vol desvetllar completament la seva identitat. Del tot respectable, quedi clar. Però si us diré que entenc que escrigui allò que escriu i que l'animo a seguir fent aquest exercici de buidat interior i de compartir amb els altres moments i situacions que faran que més d'un lector o lectora es senti identificat.
Us recomano la seva lectura i animo a la Magnòlia a continuar explicant allò que sent AMB EL COR A LA MÀ
.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS