TRETA LA POLS, TOTHOM AL SEU LLOC


Per posar les coses al seu lloc, diverses conclusions d'un petit balanç que fa dies que tocava fer i que he enllestit tot just ara.

Treta la pols i enllestida la cambra dels mals endreços veig amb claredat el lloc de tothom en aquesta nova estança que fa temps, quasi dos anys, que trepitjo amb dignitat i tranquil·litat, amb calma i seguretat. 

Tot i tothom és ara al seu lloc. Qui no hi és ara potser no hi havia de ser-hi mai. Qui SI hi és ara havia d'haver-hi estat abans. Dels qui ara hi són alguns hi seguiran estant i altres deixaran d'estar-hi. Altres que encara estant arribant hi entraran i s'hi quedaran. Altres s'hi estaran una estona i uns, pocs, potser es quedaran a l'entrada pendents de si s'obre o no la porta.

Tots han estat importants per aportar alegries o decepcions, per afavorir o empitjorar, per aportar o malmetre. Però tots han tingut el seu paper (quan parlo en passat) i en alguns casos, (pensant en present), ja no hi són. El futur, qui l'ha vist?

Balanç de primera per a descartar i acceptar a tothom en el seu rol, per tenir clares moltes coses i sobretot per esborrar cares i perfils que donen pas a nous rostres i paisatges. I ho afirmo amb rotunditat. Ara, sóc un home feliç i enamorat,  amb la consciencia ben tranquil·la d'haver fet el què tocava com i quan tocava sense haver demanat en cap moment que algú em comprengués. El viatge el fem sols i triem qui ens acompanya. Treta la pols, tothom al seu lloc. 

Com a colofó del balanç una cançó del gran Serge Gainsbourg, un dels meus top five particular, que no traduiré. Es diu "Je suis venu te dire que je m'en vais".  


Comentaris

Anònim ha dit…
avui ja em quedó una mica mes traquila tu ja saps per que fai aquest comentari

fina
Oscar Ramírez ha dit…
Ja ho pots estar del tot, t'ho vaig dir. Ara més que mai.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS