LA HISTÒRIA DE LA RÀDIO A REUS (2)


El periodista Albert Sunyol ha publicat el segon reportatge sobre la historia de la ràdio a la ciutat de Reus al diari Reus Digital. Us en parlava la passada setmana i en torno a fer esment avui perquè crec que és un document que val molt la pena. 

Sota el títol de “La meva ràdio,la nostra ràdio. Vuitanta-vuit anys d’emissions a Reus” aquest segon capítol ens parla del període comprés entre els anys 1939 i 1979. Hi ha noms propis molt importants de periodistes que van fer gran la famosa EAJ 11, Ràdio Reus. Es parla de naixement de Ràdio Popular i d’altres mitjans importants a la ciutat que es van fer grans amb persones molt valentes i mitjans molt escassos. 

Aquest proper cap de setmana serà el moment de la tercera entrega del reportatge en la qual tinc el plaer d’aparèixer tot parlant de les meves dues etapes al món de la ràdio a la ciutat de Reus. Des d’aquí aprofito per a recomanar-li a l’Albert Sunyol que reconverteixi aquests espais en un futur llibre que parli del tema més àmpliament. 

La ciutat s’ho mereix però sobretot totes aquelles persones que, des de la vessant professional o com a aficionats, van fer possible que ara hi hagi una història tant interessant com la que recull el diari Reus Digital. Si voleu llegit el segon capítol feu CLIC AQUÍ

Nota: la imatge que acompanya aquest escrit ha estat treta del blog www.moladx.blogspot.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA