LA HISTÒRIA DE LA RÀDIO A REUS (3)

El diari online REUS DIGITAL, amb el reportatge elaborat de nou pel periodista Albert Sunyol, ens apropa el tercer capítol del reportatge que recorda la història de la ràdio a la ciutat de Reus. Ja he parlat en aquest blog de les dues primeres entregues del document i avui en torno a parlar. 

En aquesta ocasió ho faig molt especialment perquè el tercer capítol va dels anys 1979 al 1994 i un servidor va treballar a dues emissores en aquella època. Va ser a principis dels anys noranta, primer a la desapareguda Ràdio Mar-Cadena Nova i posteriorment a la Cadena Cope. 

D'aquells anys en tinc molts bons records però vull destacar la figura de l'Antoni Campos, locutor històric de Ràdio Reus, posteriorment a Cadena Nova, a qui vaig tenir de mestre. Gran part del que sé de ràdio li dec a ell i una altra bona part al Pitu Tarrasa. Òbviament hi ha moltes més persones que m'han ensenyat moltes coses en aquest apassionant món de les ones com el Francesc De Sola (el meu primer director), l'Àngel Gómez (director de la Cope), el Martí Margalef (técnic de la Cope) i tot el llistat de companys i companyes que he anat coneixent aquests anys.

Sempre dic que de tots els mitjans on he tingut el plaer de treballar (ràdio, televisió, corresponsal d'un diari estatal, redactor de gratuïts i cap de gabinets de premsa i comunicació) la ràdio és el que m'ha donat més plaer, bones estones i alegries. 

Us recomano de nou que llegiu el reportatge amb calma, que us endinseu en una història recent però que cal que recordem entre tots perquè els anys passen i d'aquí a uns altres anys més ens semblarà que ens queda molt i molt lluny. Va bé, molt bé, recordar la feina feta. Col·laborar amb l'Albert Sunyol, exponent de les noves generacions del periodisme de qualitat, ha estat un plaer. La propera setmana ens oferirà la quarta entrega d'aqust document que, insisteixo, crec que hauria de començar a ampliar per a transformar aquests espais ben resumits i condensats en un llibre molt més ampli. Podeu llegir el reportatge AQUÍ

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA