REP EL “NEGRET” I NO EN TÉ LA CULPA

Llegint que els comerciants de Calafell han decidit lluitar contra la venda il·legal de peces de roba i complements de marques conegudes falsificades, he pensat en la utilitat de l'acció. Sobretot tenint en compte que perseguir als immigrants senegalesos, i d'altres països africans, per evitar que facin la venda i decomissar-los el material que porten no soluciona res. 

Cada cop que la policia local els pren les falsificacions que carreguen van al punt de subministrament de material, un pis o una nau, i carreguen més mercaderia que tornaran a col·locar a les platges i als passejos dels municipis costaners. I el cicle es repeteix de nou i la gent culpa als “pobres negrets” (tothom els coneix així) quan són els qui menys culpa tenen.

Una pregunta obre el debat un cop explicada la meva opinió. Perquè no acaben realment amb la venda il·legal fent registres i detencions als punts de venda dels qui realment es guanyen la vida amb les falsificacions? 

I de pas, una afirmació que tothom pensa i ningú diu en veu alta i que te relació, per exemple, amb el “bolso Luis Vuitton” que acompanya el post: Perquè val 600 euros a la botiga oficial, el ven un senegalès a la platja per 10 i a la botiga del passeig marítim que es queixa de la venda il·legal te’n fan pagar 40? 

Curiós, oi? No penseu que, en ocasions i no sempre, allò que venen les botigues que es queixen també són imitacions o falsificacions? 

Apa! Caixa dels trons oberta.


Comentaris

zel ha dit…
Caixa dels trons? No, home, és més cert que que...no sé que què...però t'asseguro que els voltors només s'assemblen a si mateixos, però n'hi ha d'abast divers...
Oscar Ramírez ha dit…
completament d'acord Zel. Ja saps que sovint explicar les veritats porta critiques dels qui més haurien de callar. S'ha d'anar amb els peus de plom.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA