PINTAR O NO PINTAR...


Interessant la qüestió que plantejo avui al comprovar que més de 300 veïns de la ciutat de Tarragona pintaran de blanc algunes de les zones que l’Ajuntament ha decidit decorar amb altres colors, com el blau o el verd o el taronja, per aconseguir que pagui per aparcar tota cuca que es mogui.

I davant la decisió dels veïns rebotats, totalment comprensible, el consistori anuncia ara que pintarà mig centenar de zones més que ara són blanques i seran blaves. Vaja que l’actual equip de govern té la capacitat de diàleg i la sensibilitat a la mateixa alçada que l’ancora del Titànic. 

Faig aquest símil perquè no es pot governar una ciutat enfonsada econòmicament, i  més que ho estarà el proper any quan no s’ingressin els diners que aporten les químiques i que ara rebrà el municipi de La Canonja, i intentar recuperar-la sagnant a tots els ciutadans que l’habiten. 

I encara és més greu no escoltar-se les queixes o escoltar-les i passar d’elles. I per si no fos suficient el panorama, lluny de passar-ne o de no escoltar-les, es cabreja encara més al personal anunciant més zones de pagament. Demostrant, i aquí va el títol d'aquest escrit, que aquells que volen pintar com a acte de protesta no pinten res per aquells que els han obligat a protestar.

Després diuen que la gent no vota o que passa dels polítics. Normal! Entre els que governen i que fan allò que els rota i l’oposició que està calladeta i no actua... Ah! Que no hi pensava, que estem a l’agost i fan vacances!

Comentaris

cantireta ha dit…
Algú va dir que per fer política el que cal és una manca total d'escrúpols. I d'orelles, clar :(
Oscar Ramírez ha dit…
ben cert Cantireta. De fet la frase més encertada sobre els polítics i la política és del Grouxo Marx. Famosa frase jajaja i del tot real en molts i molts casos.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS