PROJECTES: ITÀLIA I XAVISS


Acabades les vacances (des d'ahir dissabte sóc a Portugal) tocarà de nou seguir treballant intensament. Sort que ho faig sempre a gust tot i que reconec que sóc mortal i que per tant el meu estat natural, posat a triar, seria el de treballar tres dies i descansar-ne quatre. Utopies a banda, seguirem endavant amb les jornades intenses i prolongades en la setmana. 

Entre els projectes més propers que tinc a nivell personal, a més de publicar el proper llibre de pensaments lleugers que es dirà “Agricultura mental” i d’iniciar ben aviat la meva primera novel·la, ens posarem a treballar ben aviat amb el cantant XavisS. 

Ja sabeu que hem col·laborat estretament al seu darrer disc “Gira el món” on he tingut el plaer de fer vuit de les nou lletres que el configuren. Ara farem un salt important, arriscat i molt qualitatiu. No deixarem abandonats als centenars de seguidors que el XavisS té a Catalunya i el nou treball tindrà versió en català però el cert és que el farem en italià. 

El país veí té moltes més oportunitats si presentes un treball de qualitat i us garanteixo que aquest serà el cas. Estem ja en contacte amb el productor i música Jordi Armengol que serà la tercer pota d’aquest nou projecte i mantenim fa temps contactes amb alguns cantants i grups italians amb qui esperem que el Xaviss pugui fer un duet. 

L’estil musical, no patiu, no canviarà massa. Però hi haurà molta més instrumentació que al darrer treball i tindrem molta més cura del resultat final. Un disc és com una criatura i quan el treus al carrer ha d’estar ben net i pentinat, vestit de gala i perfumat per enlluernar a tothom que el vegi. 

Poques coses més puc avançar ara mateix. Dir-vos que quan les coses es fan amb il·lusió surten de primera i en aquest cas d’il·lusió anem sobrats tant el XavisS com un servidor. Si a més hi ha la gran amistat que tenim els dos des de fa anys i que ens uneix en moltes coses part de l'èxit ja està assegurat.

Us deixo amb el vídeo oficial de "Canvis" que ha estat el single del disc "Gira el món" del XavisS.  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA