SÓC L'ASIA


Sóc l’Asia. Tinc 4 anys. Avui, 27 de juliol del 2012, ha estat l’últim dia de quimio. Adéu, estúpid càncer!. HE GUANYAT JO!

Ho diu el rètol que aguanta aquesta nena italiana que està convertint-se en tot un fenomen social a Facebook d’ençà que el seu pare ve compartir la foto. Jo la vaig compartir ahir dimarts i ara em sembla bonic compartir-la amb tots vosaltres aquí, per si no esteu endinsats a les xarxes socials, per donar la meva enhorabona a l'Asia i per destacar la crueltat d’una malaltia que, any rere any, s’endu a milers i milers de persones. 

Per sort hi ha molts càncers que avui en dia tenen un alt percentatge de cura i altres que, per desgràcia, posant punt i final a la vida sense cap més remei. I és dur, certament, veure com les persones que estimes es van desdibuixant sense que hi puguis fer res ni ells, per més que lluitin i hi posin ganes, puguin evitar-ho. 

Quan el càncer afecta als nens la crueltat es multiplica encara més i fins i tot la injustícia, com a terme que entenem tots, es queda petita per a expressar-la com a tal. L’Asia se n’ha sortit i hem de celebrar la foto que avui acompanya aquest escrit. El seu pare coordina una web que es diu SUPERPAPÀ i que podeu consultar AQUÍ. És un espai on els protagonistes són els pares de les criatures tot compartint les seves experiències i vivències. 

La web supera ja els 200.000 seguidors a Facebook i la foto de l’Asia l’han compartit, per a comentar-la, més de 91.000 persones. Des d’aquí la nostra enhorabona a la nena i a la seva família amb l’esperança que un dia es pugui dir que tots els càncers es curen i no s’enduen cap ésser estimat. 

Dedico aquest post especialment a totes les persones que han patit aquesta malaltia, als qui l'han superat i als qui ja no estan entre nosaltres, i als seus familiars. 

Comentaris

Magnolia ha dit…
si las malaltias son cruels amb las personas adultes que es podria dir cuan s, angancha a la salud d´infant de mal no ni ha cap de bo i el cancer es una de las pitjos malaltias que pot tenir l´esser huma per aixo li dic andeban i força petita que la vida es amb tu petons
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Magnòlia. Completament d'acord amb el teu comentari.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS