MICROMECENATGE POLÍTIC



Ara que està de moda el sistema de Crowdfunding o micromecenatge, consistent en aconseguir que els projectes sense diners siguin realitat amb les aportacions de moltes persones que aporten petites quantitats que sumen i fan possibles el projectes, em ve al cap la solució per premiar als polítics en funció de la feina realitzada.

Enlloc de donar-los un sou fix mensual que els serveix per garantir quatre anys de bona vida, podríem recaptar mensualment la quantitat a pagar-los depenent del seu esforç. Es tractaria que cada ciutadà aportés una quantitat de diners si considerés que el polític s’ho mereix i que no donés ni un euro en cas contrari. I cada dia 1 de cada mes, el polític cobraria els diners recaptats amb aquest sistema de micromecenatge. 

Els diners que ara guanyen alguns, pocs, i que regalem a molts altres que no s’ho guanyen servirien per afrontar necessitats reals de les ciutats i els seus habitants.  No és pas cap ximpleria la proposta que faig. Seria l’únic sistema per comprovar qui “dona el callo” i es mereix el plat de sopa a taula. Perquè amb l’actual sistema, els qui els paguem el sou mengem carn d’olla i escudella (i ben bona que està) i ells, suposats gestors dels nostres interessos i necessitats, gaudeixen de la llagosta o l’entrecot. 

Proposta feta. Aquí deixo la idea.

Comentaris

Magnolia. ha dit…
tens mes rao que un sant i que bona que esta la carn d´olla ja ja ja y sobre els politics et dono la rao
Oscar Ramírez ha dit…
prefereixo la carn d'olla abans que als polítics jajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS