Header Ads

ELS MEUS AMORS... PLATÒNICSQuan les fulles cauen als foscos carrers, sota els nostres peus, i quan a plena llum tot arriba al seu final i tot s’apaga, tot va massa ràpid, rere l’amor que fuig. A causa de la tardor, et deixo. 

Així comença “À cause de l’automne”, el darrer senzill del nou treball de la cantant Alizée, un dels meus amors platònics d’ençà que la vaig descobrir ja fa uns quants anys. 


Sandra Majani, protagonista de “El perfume de Yvonne”, una de les delícies del gran Patrice Leconte, és un altres dels meus amors platònics. No comparteixo el vídeo corresponent a ella, una de les escenes més sensuals de la pel·lícula, perquè té caire eròtic. Però us recomano veure’l en AQUEST ENLLAÇ

Irene Jacob, una altra gran actriu francesa, completaria, de moment, la trilogia d’amors platònics que té un servidor. En aquest cas, i com la Irene protagonitza moltes pel·lícules que m’agraden, comparteixo una vesant seva més desconeguda, la de cantant. “Ouvre les yeux” (obre els ulls) és el tema escollit que comparteixo. 

2 comentaris

cantireta ha dit...

No tens mal gust ;) Guapes, en són!

Oscar Ramírez ha dit...

I canten i actuen molt bé.

Amb la tecnologia de Blogger.