AJUSTANT LES FORMES


Aquests primers dies de funcionament del nou blog estem acabant d’ajustar certes errades que provoca la nova plantilla. Tot i que és moderna i elegant, provoca encara algunes errades que cal millorar. El text publicat no surt ajustat als marges, els títols dels escrits no tenen accents, alguns dels escrits anteriors surten xifrats amb codi html i molts dels correus que es reben quan envieu comentaris també arriben amb caràcters estranys. 

De moment s’estan recuperant els escrits ja publicats abans, en època del “tot és possible”, un per un. El problema dels accents dels titulars esperem solucionar-ho en pocs dies i pel que fa als comentaris que rebem codificats, tenen com a solució la seva traducció al seu idioma original mitjançant un programa. Succeeix bàsicament amb alguns dels que arriben des de la zona USA i Amèrica Central des d’on escriuen, per exemple, l’Antonio (Estats Units) o l’Alejandro que ara viu una temporada a Costa Rica. Del problema se’n diu transliteració.

Aquells comentaris que consideri més imprescindibles els aniré recuperant jo personalment mantenint tot el seu contingut però publicant-los des del meu perfil. Fins ara no hem trobat cap altre solució i crec que no us mereixeu quedar-vos sense llegir-vos. 

Anem treballant en la millora de la plantilla per aconseguir una millor “agricultura mental”. Gràcies per la comprensió.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS