UN DIA PER DESCOBRIR


Sota aquest títol tan suggerent, “Un dia per descobrir”, es presenta el nou treball musical de l’amic i cantautor XavisS. Un cop més ha estat possible una col·laboració conjunta i he pogut fer sis de les lletres d’aquesta petita joia que ha quedat de primera i que convida, mentre escoltes els temes que la configuren, a pensar en moltes coses, fets i persones. 

És un treball que cavalca entre l’intimisme i la positivitat, que no deixa enrere les experiències que vivim a la vida però que les evidencia des del cantó més amè. Deu cançons en català i dues d’elles versionades a més en italià. La col·laboració de la Virginia, canta del grup La Porta dels Somnis, en una d’elles. Una secció de corda que aporta encara més vida i majestuositat a algunes de les cançons. En resum, una feina ben elaborada, a consciencia, que ja veu la llum al mercat.

El single de llançament es el tema “Pol” que parla de la relació entre una mare i el seu nen petit, que dibuixa com evolucionem amb el pas dels anys al costat dels nostres fills, com creixem conjuntament i com els ensenyem i aprenem d’ells. El vídeo de “Pol”, on la dansa és la protagonista, estarà a punt en molts pocs dies. 

El nou disc del XavisS es posarà a la venda aquest proper dimarts dia 28 i el dijous, dia 30, a partir de les nou de la nit, podrem escoltar per primer cop en directe a la Biblioteca Pública de Tarragona (carrer Gasometre, cantonada amb Fortuny). Us convido a tots i totes a anar-hi i a comprar el disc que es ven a un preu més que assequible 7 euros. 

Enhorabona Xavi per aquest nou treball, per la nova criatura.  

Comentaris

Magnolia. ha dit…
Moly contenta de veure que tornas a la teva sana i estimolant afició s´escriure cosa que ja et ve de molt petit sempre s´ha ta donat be escriure i nomes dirte endavant un peto molt fort
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Magnòlia. Un petó.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS