EL RAFA, SEMPRE PRESENT




L’amic  Rafa González, que ens va deixar el passat mes d’agost amb només 43 anys, té ja el seu espai, per sempre, al camp del Nàstic de Tarragona, al seu estimat Nou Estadi on va viure tantes hores amb tantes passions, emocions, alegries i llàgrimes. 

El club grana, amb el seu president Josep Maria Andreu al capdavant, ha descobert aquest dimecres, davant de tots els amics del Rafa que ens hi hem aplegat, una placa en la seva memòria. L’han col·locat a la Sala de Premsa (el millor lloc per a un periodista) i s’hi pot llegir: En memòria de Rafa González García que va compartir amb nosaltres dues de les seves grans passions, el Nàstic i el periodisme. Sempre present”. 

Ha estat un acte emotiu. Josep Maria Andreu, molt amic del Rafa, ha recordat algunes anècdotes que van viure plegats com el fet que el Rafa va ser el periodista que li va fer la segona entrevista un cop Andreu va assolir la presidència del Nàstic. Va ser a Onda Rambla, en una època en que el Pitu Tarrasa era el director i un servidor treballava als serveis informatius i compartia migdies, tardes i nits inacabables amb el Rafa i la resta de companys d'equip (Maribel, Sonia, Jordi, Santi, Edu...)

Avui l’homenatge ha tornat a aplegar a gran part de la professió periodística que, curiosament i això ho hauríem de canviar, només ens veiem tots junts en moments tristos.  Els temps de reunions de cap de setmana  a La Vaqueria, on omplíem les grades i taules de l’entrada del local, queden lluny. 

La vida continua amb o sense nosaltres, avança ràpida i pel camí anem perdent persones estimades. Ens deixen aquí, a la terra. Però us ben asseguro que mai marxen del nostre cor. Rafa, et seguim estimant i et trobem molt a faltar. 

Puxa Asturies! Visca el Nàstic!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS