ARA TOCA PRESENTAR-LO



Feta la feina principal, que en aquest cas ha estat de coordinació, avui toca presentar el primer dels tres llibres que vaig anunciar per enguany. Es tracta del llibre “Victòria Forns. Parlem de Tarragona”, una obra molt coral on divuit ciutadans i ciutadanes de Tarragona, de diferents àmbits, han mantingut una conversa amena i distesa amb la Victòria Forns, per qui treballo fa quasi un any. 

 Portaveu del CiU a l’Ajuntament de Tarragona i Diputada al Parlament, la Victòria ha fet allò que sempre reclama el poble, que els polítics estiguin en contacte amb els ciutadans i coneguin el seu parer de primera mà. A ella no li costa gens dialogar, escoltar i aportar propostes de manera que ha estat fàcil tirar endavant aquesta obra que presentarem aquest vespre, 19.30 hores, a la Casa Canals. Cal destacar que el llibre es ven a 10 euros i que tots els diners van destinats integrament al menjador social de Bonavista. 

Ens hi acompanyarà la Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i autora del pròleg del llibre de la Victòria, i una més que àmplia representació de tot el teixit social, cívic, empresarial i polític de la ciutat. I els 18 escollits i escollides que es van asseure amb la Victòria per mantenir les converses. Hi ha des del rector de la URV a la peixatera a qui compra al Mercat Central ella, passant per un pagès molt divertit, un tècnic de cultura, un aparellador o la directora general de les empreses químiques. La foto que acompanya l’escrit és la portada del llibre i aquí sota us afegeixo l’entrevista que li feien aquest cap de setmana al Diari de Tarragona. 

Si voleu venir, ja ho sabeu. Aquest vespre, 19.30 hores, a la Casa Canals de Tarragona. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA