GIRA DE MITJANS I L’ACTUACIÓ DE TV3



Com havia anunciat, ha arribat el moment de fer la gira de presentació del nou disc del XavisS als mitjans de comunicació. Avui dijous ens posem en marxa i estarem tot el dia viatjant a diferents indrets. Al mati ens centrarem a la ciutat de Tarragona. Primer a Tarragona Ràdio, després a Onda Cero i més tard a la Cadena Ser. Acabarem el mati al Diari de Tarragona i dinarem a Cambrils. 

A la tarda visitarem la Revista Cambrils, anirem fins a Constantí Ràdio i acabarem a Ona la Torre, a Torredembarra. De moment hem hagut de posposar el viatge a les Terres de l’Ebre fins d’aquí a un mes. Tot i això, aquest mati entrevistaran al XavisS, via telefònica, a Imagina Ràdio de Tortosa. També ens queda pendent tota la promoció a Itàlia que arribarà molt aviat de la mà dels amics que tinc allí i dels contactes que he fet aquests últims anys. 

Pel que fa a l’actuació d’ahir al programa “Els matins” de TV3, on el Xavi i la Virginia van cantar la cançó “Pol”, va anar tot de primera i us convido a veure el vídeo del moment concret fent clic AQUÍ

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA