UN BON DIA AMB DOS REGALS



El dia sempre té les seves imatges. Avui en comparteixo dues que han estat especials. De bon mati he esmorzat amb el bon amic Josep Maria Tost a Riudecanyes. Reconec que m’ha costat pujar amb la moto a quarts de vuit del mati amb el fred que feia però la recompensa ha estat de primera. Primer per la companyia perquè feia molt temps que no ens veiem amb el Josep Maria i segon perquè hem fet esmorzar de forquilla a Cal Rovira, a l’entrada del poble. 

D’aquí a uns anys, que seran molts, el Josep Maria deixarà de ser alcalde de Riudecanyes però mai deixarem de tenir aquesta relació d’amistat que mantenim des del 1997. Ens veiem poc però ens anem parlant via correu. Ara ens veurem molt més sovint. La imatge que comparteixo és del darrer tram que separa la carretera asfaltada dels carrers empedrats de Riudecanyes. 

La segona imatge és d’un regal que m’ha fet avui un client amb qui treballa fa ben poc. És una relació breu però intensa, hi ha “bon entente” i això és primordial per a mi. Treballar amb gent que acaben sent bons amics, relacionar-me a plaer amb qui m’encarrega treballs. El regal és el pernil que veieu, un 5 jotas, que encetarem a casa amb els pares en poques hores. 

En resum, tots els dies valen la pena però altres, com el d’avui, la valen més. No pas pel pernil (que també), sinó pel concepte d’amistat i vida. El que queda del dia pot donar-me encara sorpreses. De moment, ara repasso al sofà de casa els poemes que llegiré demà al migdia a Vilaplana en la presentació del poemari de l’amic Jaume Mariné. Serà, també, un dia especial.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS