CLIMATIC CHANGE, SOCIAL REVOLUTION

Climatic change and social revolution (Canvi climàtic i revolució social). He titulat així a aquest post per parlar-vos d’un escultor que m’està captivant cada cop més quan em miro les seves obres. 

Es diu Isaac Cordal, es gallec i viu a Londres. El teniu a la foto que obre aquest post. L'Isaac fa unes escultures petites en ciment, d’uns 15 centímetres d’alçada, i les situa al mig del carrer i a altres espais per crear escenes de critica social. 

Avui compartiré tres obres d’ells i els propers dies hi haurà continuïtat aquí, al blog, per parlar molt més a fons de la seva obra. La primera de les obres es diu “Canvi climàtic” i és una clara crítica als governants internacionals i les seves cimeres que no serveixen mai per a res. 


La segona obra, i us recordo que es tracta d’escultures petites que ell crea i pinta, evidencia la crítica cap a l’art modern, cap al classisme i etiquetatge intel·lectual, cap a un aprenentatge en massa que no du incorporada la qualitat ni les essències de l’art de sempre. 


La tercera obra és, de nou, una crítica a la poca cura que tenim pel nostre estimat planeta. Una parella de recent casats amb mascares de gas i al cim d’una muntanya de quitrà, una boda que evoluciona a mort en la mateixa etapa i moment. 


Isaac Cordal és, sense cap dubte, un dels referents artístics a tenir en compte. No només per la seva originalitat i qualitat, que les té, sinó pel missatge i la forma en com el fa arribar a la societat. Té desenes d’obres i, com us deia abans, aviat en compartiré més aquí. 

Comentaris

cantireta ha dit…
Sensacionals! Plas i replas!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA