NO ES POT OBLIDAR



La jornada commemorativa d’avui té una significació molt especial per la nostra humanitat que no pot, ni mai podrà, oblidar. Avui tenim a la memòria que no fa tants anys, el món va llançar-se al buit de la incoherència i es va tornar completament boig. I tot per culpa d’una societat que va anar degradant-se plena de rancúnia i odi, que es va embrutar les mans matant a milions de persones i va decidir morir lentament en una angoixa provocada pels danys fets. 

Les víctimes eren persones que tenien la mala sort no pertànyer a la raça dels qui els van assassinar, torturar i exterminar amb la màxima crueltat. No es poden massacrar pobles i ètnies per cap dels motius, no es pot actuar com es va fer als camps de concentració ni fora d’ells. 

Només espero que la memòria ens sigui fidel i mai oblidem els errors del passat, que no els repetim ni ens hi emmirallem el més mínim. Negar fets històrics no es pot permetre a ningú. Avui, més que mai i especialment per aquesta commemoració, cal que reafirmem la nostra adhesió als drets humans. Som persones, som pobles, tots som el món i la seva humanitat. Tots. No es pot oblidar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA