TOT COSTA PERÒ ARRIBA



Ha estat difícil escollir la setantena de textos que formen part del meu nou llibre “Invasió de camp” però finalment ja està feta la tria. Reconec que destriar és una tasca feixuga, que costa decidir quins escrits acabaràs mostrant als lectors i quins amagaràs, com faig jo, en un racó de l’armari on hi reposen les criatures menys agraciades. 

Invasió de camp ha quedat distribuït en quatre parts, quatre tipus de textos. Hi ha doncs escrits sensuals, existencialistes, metafísics i alguns dels textos fets quan vaig estar ingressat a l’hospital, ara fa uns mesos. I, com a complement, un llistat de totes les cançons que escolto quan escric i que ara podran escoltar, a través d’una playlist a Spotify, els lectors i les lectores. 

La portada del llibre és una foto que vaig fer a les illes italianes al setembre del 2013, quan vaig passar una setmana de vacances amb l’amic Alejandro. El llibre està enllestit i aquest mati el lliuraré a l’editor. Només faltarà fer-hi una ultima correcció per part dels filòlegs i enviar-lo a l’impremta. 

El 6 de març ens espera. Serà un gran dia. Promet i molt.  

Comentaris

Unknown ha dit…
M,en alegro molt i a moltes ganes de llegir-ho!
cantireta ha dit…
Un llibre interessant, tant com el bloc d'on surt.

:-)
Roger S ha dit…
Enhorabona Òscar!
Marta Guivernau ha dit…
Esperant a la sortida del teu llibre. No podré venir a l'acte de presentació però el compraré i ja faré de manera que me'l puguis dedicar. Molta sort.
Ramon ha dit…
Allí em tindràs. Ara i sempre al teu costat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS