INVASIÓ ALS MITJANS


Com sempre que publico un llibre, diversos mitjans de comunicació em dediquen un espai, que els agraeixo de tot cor, per parlar-ne. Aquesta setmana el diari Noticies TGN treu la noticia a les seves pàgines de cultura explicant que l’acte és demà i donant a conèixer els noms dels lectors i lectores o els del grup que actuarà. 

Comparteixo amb vosaltres aquesta noticia publicada. També parla de la presentació del llibre el Diari Més en la seva edició d’avui i, com en l’altre cas, agraeixo l’espai dedicat als meus companys. Igualment la comparteixo. 

Aquest dimarts a la tarda, al programa Bressol de Lletraferits d’Ona La Torre que presenta la companya Sònia Ferrer, em van entrevistar. Va ser una conversa amena, completa i plena de moments molt macos que aviat compartiré aquí. 

Aquest migdia em podreu escoltar a Tarragona Ràdio (96.7 de la FM) en directe a partir de les 12h del migdia amb l'amic Miquel González. Si no sou a Tarragona, es pot escoltar a través de la seva web a www.tarragonaradio.cat (a la part de dalt del web, on hi posa “en directe”).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS