AL3MURA ENGUANY


Una exposició d’imatges del fotògraf Gaetano Plasmati inaugurarà aquest proper divendres, 17 de juliol, una nova edició del festival cultural Al3Mura que organitza l’associació Spiragli. Enguany s’ha escollit la ciutat de Matera per a fer les activitats que, en el cas del divendres, es complementaran amb la presentació del llibre “Dal girono degl innocenti” de Giovanni Amoruso i amb el concert de jazz de La Tilde de Van Westerhout Trio.

Dissabte a la tarda es presentarà el llibre “Kadamou, l’Africa negli occhi di un medico italiano” del doctor Antonio Bruscoli i la música la posaran el trio LJP. I el diumenge serà el moment de la cerimònia de lliurament del Premi Literari “Spiragli di Poesia” en la seva cinquena edició,. Acte seguit, presentarem el meu nou llibre i tancarà la nit, i el festival, l’actuació de Dino Plasmati Open Trio.

Avui tanco el post amb una actuació d’aquest trio i la veu de la Eeileina Dennis. Elegància, sensualitat i delicadesa. I amb la foto de l’església de Sant Lucia alle Malve, una de les moltes construccions aixecades dins de les famoses coves prehistòriques d’aquesta ciutat que és també Patrimoni de la Humanitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA