HABEMUS LLIBRE ITALIÀ




El plaer de comunicar-vos que ja tinc a les mans el llibre “Invasione di campo”, obra feta integrament en italià, editada per Silva Edicions, i que presentaré oficialment en molts pocs dies a Itàlia, es immens. La presentació serà, concretament, aquest proper diumenge dia 19 de juliol, a les 19.30 hores, a l’antic hospital de San Rocco de la ciutat de Matera.

Matera ha esta nomenada cultural europea l’any 2019 i és un d’aquells indrets apassionants per a visitar. Allí hi ha els sassis, unes coves prehistòriques de més de 9.000 anys d’antiguitat que encara estan poblades avui en dia. Al·lucinant. 

La presentació del meu llibre tancarà el festival Al3Mura que organitza la gent de Spiragli, entitat que té associats a tota Itàlia. Aquests dies, a estones, em preparo les notes de l’acte perquè, com us podeu imaginar, té una importància molt significativa per a mi. I és una gran responsabilitat haver de parlar del sempre nombrós públic que assisteix a les activitats culturals italianes. 

Sé que al final, com sempre, tot serà improvisat i no miraré els fulls amb les anotacions. Però ara els nervis encara hi són. I també la il·lusió, moltíssima, pel fet de tenir aquesta nova criatura literària. Ja us aniré informant.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA