POSAR MOTS A LES IMATGES I IMATGES ALS MOTS




Els trajectes duen imatges, les mentals que resten a la memòria personal i aquelles altres que es poden recordar i compartir. Al llarg dels viatges que he tingut la sort de fer tots aquests darrers anys, més curts o més llargs, mes intensos o menys, he anat acumulant paisatges i rostres, objectes i gestos personals i humans. El Salvador, Guatemala, Nicaragua, França, Egipte, Itàlia, desenes d'illes, centenars de ciutats alimenten els meus dies. 

Ara, sense cap altre motiu que el de posar ordre als arxius i remirant totes les fotos que he fet, he pensat que algunes de les imatges les podria contextualitzar, nodrir amb paraules i compartir en aquesta bitàcola personal. És, en part, un exercici necessari que crec que he de fer. Els propers dies, aniré posant les fotos i hi sumaré els comentaris i anotacions que em vinguin al cap o, en molts altres casos, aquelles que vaig fer al seu moment, el mateix dia de la captura fotogràfica. 

Fa anys que duc sempre alguna llibreta a sobre per anotar-ho tot i quan arribo de cada viatge guardo les notes en carpetes. Ara, totes les carpetes que he anat guardant les he aplegat en un sol espai on fer la tria i decidir quines frases sobreviuen i quines segueixen en l’oblit. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS