TOCANT A CASA, COMPARTINT D’A PROP



El Pau Vallvé, músic de qui ja us he parlat aquí, inicia en pocs dies una gira de concerts del tot diferent, original i atrevida. Per als qui el seguim de ben a prop, i que no ens considerem pas “fans” com a tal, poder-lo tenir a prop, sopar amb ell, dur-lo en cotxe d’una ciutat a un altra o tenir-lo a casa dormint, és tot un regal. 

Perquè el guió de la gira que enceta el Pau és justament aquest. En 16 dies farà 16 concerts a 16 ciutats de 10 països diferents i recorrerà més de 4.000 quilòmetres. El punt de partida serà el proper 8 de setembre a la fabrica de la Moritz de Barcelona i a partir d’allí, el Pau anirà a Andorra i després a França on tocarà a Montpeller, Lyon i Paris. A Bèlgica serà a Gent i a Brussel·les, a Holanda actuarà a La Haia i Amsterdam, a Alemanya el podrem veure a Hamburg i Berlin. Després arribaran quatre països més ja que el Pau farà parada a Praga, Viena, Budapest i Belgrad. De la capital sèrbia viatjarà, per a fer l’últim bolo, a Banyoles on tancarà aquesta gira europea tan boja i completa.  

A cada ciutat, aquí ve una altra part interessant, tocarà als menjadors de les cases on se’l convidi i sempre per a unes 20-30 persones. Acabat el concert, soparà i dormirà allí mateix. Les persones que tinguin la sort d’omplir els menjadors de les cases no hauran de pagar entrada però hauran de dur quelcom per a menjar i compartir amb els altres. 

El Pau ens comenta que de moment no ha trobat casa a La Haia i a Budapest de manera que si sabeu d’algú, li podeu comunicar per correu a contractacio@pauvallve.com A Banyoles, el concert el farà a la casa on va està vivint i on va escriure el seu últim disc. Al concert de Barcelona tocarà al costat del Joan Colomo. 

Per cert que ell mateix, el Pau, ens diu que està “il·lusionat i cagat a parts iguals” i que té moltes ganes de començar la gira. I nosaltres de seguir-la perquè gaudir del Pau és entrar en una altra dimensió. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA