POTSER TENIU A REMBRANDT DE VEÍ



No és cap al·lucinació ni res derivats dels efectes del consum de substàncies sospitoses. Al món modern se li han esgotat fa dècades les idees i només queda, per evitar el canibalisme o la sarcofagia, refer les velles idees i plagiar invents i obres que altres persones van generar. Consti que no faig la crítica pel plagi, és només que em fa gràcia veure semblances en segons quins projectes i gaudeixo amb els mèrits que tenen alguns d’ells. El d’avui, els té. 

El fotògraf holandès Rudi Huisman ha recuperat el projecte retratista d’un dels grans de la pintura, Rembrandt, adaptant-lo als temps actuals. Ha canviat el sistema de creació perquè en lloc de pinzells i olis, Huisman ha optat per la càmera digital; i ha optat per donar el protagonisme dels seus retrats a les dones. 

La primera imatge d’aquest post és un quadre de Rembrandt. Les altres dues imatges que veureu a continuació pertanyen al Rudi Huisman. Podeu analitzar els dos casos, salvar les distàncies i gaudir de la manera que us sigui més còmode. 

En tot cas, i veient el resultat, no descarteu mai que pugueu tenir a prop vostre, potser ser de veí, al nou Rembrandt o a un altre il·lustre clàssic que no ha mort encara. 

Podeu veure més obres del Rudi a la seva web (AQUÍ). Ara observeu les creacions fotogràfiques. 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS