LA NOVA APOSTA DEL BARTOLOMEO

Hi ha moltes formes d’explicar les situacions de la vida i el món. Una d’elles és fer-ho amb rimes i faules, amb estrofes sarcàstiques i frases ben buscades i ben trobades. La darrera aposta literària del meu estimat amic Bartolomeo té aquest format, és un llibre que apropa al lector a la realitat de la humanitat i el planeta des de la visió més distesa possible. El nou treball es diu “Sotto la panca (filastrocche per tutti o quasi)” i arriba, a més ple d’art i en format de teatre. 

Perquè el Bartolomeo, poeta i artista multidisciplinar, té l’atreviment – conscient que com tot el que toca a nivell poètic serà un èxit- de portar el seu nou llibre al format del teatre. I per això el proper 21 de febrer el Teatre Mercadante, a la ciutat d’Altamura, acollirà la representació corresponent que tindrà actrius, art i música en directe. L’art el posarà el Mario Pugliese, pintor més que reconegut a Itàlia. La música anirà a càrrec del Dino Plasmati a qui vaig descobrir (i conèixer) aquest passat estiu a Matera. 

Sobre l’escenari, dues grans dones de la interpretació. Per un costat la majestuosa Rosa d’Onofrio amb qui tantes estones hem compartit els darrers dos estius. I per l’altre, l’elegància de l’Angela De Gaetano, actriu que em va captivar apassionadament a Altamura ara fa dos estius amb un monòleg teatral que toca cos i ànima a l'espectador.

Amb el Bartolomeo Smaldone com a mestre de cerimònies i aquesta companyia artística d’immillorable qualitat, es pot garantir que la del 21 de febrer al Mercadante serà una nit única i inoblidable. Temps tindré de parlar d’aquest acte – abans que tingui lloc- amb el propi protagonista. La propera setmana, dilluns a la tarda, arriba a Tarragona el Bartolomeo. Però això, com es diu col·loquialment, són figues d’un altre paner (altres temes a banda). Per aquesta nova obra, amic Bartolomeo, la meva més sincera enhorabona!







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS