REQUISITOS PARA SER UNA PERSONA NORMAL




De les moltes pel·lícules noves que estic veient darrerament, incorporades a la meva videoteca, n’hi ha algunes que realment són molt valuoses. Una d’elles, l’acabo de veure, és “Requisitos para ser una persona normal”. Dirigida, escrita i interpretada per la Leticia Dolera, és una pel·lícula divertida, que distreu i que aporta una bona estona a l’espectador. La història fa pensar en què necessitem realment per a ser feliços, quines coses ens omplen i quines persones ens poden ser més aptes com a parella. 

Al principi de la pel·lícula, la protagonista necessita set elements per a ser una persona normal: treball, casa, parella, vida social, aficions, vida familiar i ser feliç. La vida li planteja accions i oportunitats que provoquen alguns canvis a aquesta llista. Si voleu saber quins, haureu de mirar la peli. 

El paper de la Leticia Dolera és molt bo. El del Manuel Burque, coprotagonista, és més que original. La Silvia Munt o la Carmen Machi arrodoneixen l’obra amb la seva experiència. La banda sonora, amb cançons de pop sentimental espanyol, és ideal. 

La pel·lícula estava nominada a 3 premis Goya d’enguany però al final, coses de la vida, no se’n va endu cap. Malgrat tot, és una proposta cinematogràfica més que bona. Us la recomano.  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS